Shop The Look, by Stephan Pleger

Hello, Cosmo Girl! Am tot vorbit de toamnă, de ținute cu haine călduroase, de outfit-uri cool și confortabile și de culori asortate cu sezonul rece. Ți-am spus deja că pentru a obține o garderobă adecvată acestui sezon, în tendințe și care să te facă să te simți cu adevărat specială, tot ce trebuie să faci este să intri pe collectiveonline.com.

Cu toate acestea, cred că am uitat ceva! Pentru că cei de la Collective nu încetează să ne uimească cu ideile îndrăznețe și ieșite din tipare, ne-au mai pregătit o surpriză, nouă, celor care ne dorim să profităm cât mai mult de sezonul rece!

“Shop The Look” este numele surprizei și reprezintă un concept extrem de interesant! Dacă uneori crearea unui outfit cool poate să fie dificilă, de acum nu mai trebuie să pierzi timpul gândindu-te cu ce să asortezi pantalonii preferați!

La Collective poți acum să-ți achiziționezi un… look! Da, ai auzit bine! Să te îmbraci în tendințe este de acum extrem de ușor!

Stephan Pleger, un cunoscut designer român, cu o experiență în modă de peste 20 de ani, alege ținute atent selecționate, pentru a-ți garanta un look perfect!

Ținutele sunt disponibile pe collectiveonline.com. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi outfit-ul favorit: colorful casual, sophisticated glam, Americana revival… tu ce alegi?

colorful-casual
Colorful casual
sophisticated-glam
Sophisticated Glam
americana-revival
Americana Revival

Ești la un click distanță de a fi mai fashion, mai cool și mai îndrăzneață ca niciodată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *