Protejează-te de frig cu stil

Deși vine în culori frumoase, cu multe nuanțe de maro și auriu, iar mai târziu ne-acoperă cu o plapumă albă, ca în povești, sezonul rece ne poate da bătăi de cap atunci când vine vorba de stil.

Și cum facem să rămânem cool și să ne îmbrăcăm în tendințe fără să suferim de frig? Ei bine, dăm o fugă la collective sau dăm un click pe collectiveonline.com!

Pentru că tot urmează luna cadourilor, cei de la collective ne-au pregătit o mulțime de surprize frumoase! De la o colecție de cizme UGG nou-nouță, la paltoane călduroase marca Hugo Boss, la jeansi și rochii confortabile Pepe Jeans sau cardigane cool de la Scotch&Soda, la collective avem atât de multe variante încât e greu să ne hotărâm!

Știm că și tu iubești moda și că ți-e frică de zilele friguroase, astfel că am decis să îți arătăm cum să te protejezi de frig… cu stil!

Când vine vorba de geci, noi am alege o jachetă parka de la Scotch&Soda, o geacă CORE MID de la Converse sau o geacă Betsy de la Pepe Jeans. Iar dacă stăm să ne gândim mai bine… îți mai lăsăm câteva variante în galeria foto de mai jos.

Cât despre variante mai elegante, paltoanele de la Hugo Boss, Scotch&Soda sau Calvin Klein ne fac să ne dorim un buget de shopping infinit!

Când vine vorba de accesorii, ei bine, căciulile Converse sau cele de la Juicy Couture ne fac să ne dorim să fie frig cât mai mult cu putință, iar mănușile Calvin Klein cu siguranță ne vor proteja mâinile cu stil.

 

Dacă încă ai emoții când te gândești la frigul de afară, dă o fugă la collective! Cu siguranță vei ieși de acolo mai călduroasă, și fizic și psihic!

E prea frig să ieși afară? Nicio problemă! Intră pe collectiveonline.com, alege-ți elementele preferate și bucură-te, în sfârșit, de iarnă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *