collective a debutat in anul 2011 o data cu deschiderea primului magazin in Baneasa Shopping City si este un concept premium de retail multibrand prin intermediul caruia ne-am propus sa oferim clientilor nostri o experienta de shopping unica. Materialele, culorile si texturile folosite la constructia magazinelor compun un decor inedit, modern si minimalist, creat pentru a evidentia produsele si pentru a oferi oricarui vizitator momente de relaxare si de incantare.

Reteaua magazinelor collective s-a extins si in acest moment sunt 5 magazine deschise in Bucuresti in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, ParkLake, Bucuresti Mall si pe str. Ion  Campineanu nr.2, in zona Piata Universitatii. Incepand cu primavara anului 2016 cele mai multe dintre produsele comercializate de collective sunt disponibile si online pe platforma collectiveonline.com.

Magazinele collective comercializeaza cele mai noi colectii ale brandurilor internationale de renume precum: Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Boss Orange, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, DKNY Jeans, Converse, G-Star Raw, Napapijri, Superdry, Gant Footwear, Hamaki-Ho, 7 For All Mankind, Diesel, Pepe Jeans London, Ted Baker, Armani Jeans, Armani Colezionni, Brooks Brothers, Nike.

Vizitati magazinul nostru online: collectiveonline.com