#CosmoGirl Alina Eremia dă sfaturi de stil câștigătoarelor concursului Cosmo

 

Alina Eremia vorbește despre stilul unei adevărate #CosmoGirl, dar și despre propriile alegeri vestimentare! Fii cu ochii pe Facebookul Cosmopolitan astăzi și vezi ce sfaturi stilistice le oferă Alina celor 2 câștigătoare ale ținutelor collective!

Hey, #CosmoGirl! Concursul Cosmopolitan s-a încheiat, iar câștigătoarele ținutelor collective au fost desemnate… însă surprizele nu s-au încheiat. Citește, mai jos, un interviu despre stil cu Alina Eremia  și fii pe ochii pe pagina noastră de Facebook. Astăzi vei vedea, în direct, ce ținute își aleg câștigătoarele cu ajutorul editorilor Cosmo, dar și ce propuneri de stil oferă jurații noștri Alina Eremia și Stephan Pelger!

Alina, care crezi că sunt atributele (de stil și personale) unei adevărate #CosmoGirl?

În viziunea mea, o #CosmoGirl are păreri bine conturate, astfel că face alegerile vestimentare în concordanță cu personalitatea ei și modul de viață. Nu îi este teamă să experimenteze, este în pas cu tendințele, pe care le adaptează stilul personal. Este independentă, sigură pe ea, și gata să cucerească lumea!

Pe Instagram și Facebook, multe fete se inspiră din alegerile tale stilistice. Ești un model pentru ele! Cum ți-ai descrie stilul vestimentar în câteva cuvinte?

Mă bucur că sunt un punct de reper. Am incercat să ajung la o coerență vestimentară, și pentru acest lucru vreau să le mulțumesc stiliștilor care au lucrat la proiectul meu până în prezent: Cosmin Florea, Cătălin Vălean și actualelor stiliste, Irina Hârtia și Silvia Cristescu. Aș caracteriza stilul meu ca fiind unul young, fresh, cu un accent funky, eclectic. Am testat până acum diverse stiluri vestimentare, m-am jucat cu outfit-urile, tocmai pentru a-mi descoperi stilul care mă “îmbraca” cel mai bine. Așa, ca un sfat, când vine vorba de modă, fetelor… just have fun!

Cum diferă stilul tău personal față de cel pentru scenă?

Cred că atunci când vine vorba de scenă, sunt ușor mai excentrică, dar nu îmi place să mă îndepărtez de zona cool, relaxată.

Ce crezi că este cel mai important atunci când îți definești un stil personal? 

Este foarte important să te cunoști, atât “pe interior” cât și “pe exterior”. Uită-te în oglindă, studiază-te, vezi ce ți-ai dori să evidențiezi la tine și ce ai dori să ascunzi, dă-ți seama de stilul sau obiectele vestimentare în care te simți în largul tău… și construiește de aici.

Ce itemuri vestimentare predomină la tine în dressing?

Hanorace, gecile de blugi, pantalonii cu talie înaltă, crop-top-urile, sacourile oversized.

Ce trenduri de toamnă-iarnă noi te inspiră? 

Îmi place acest aer optzecist care se regăsește în prezentările celor mai mari designeri. De la volane, la jacheta biker reinterpretată, la paltoanele oversized sau suprapuneri de texturi — toate sunt piese de rezistență pentru sezonul toamnă-iarnă 2016.

 

Ultima dată când ai fost la shopping ți-ai cumpărat…

Mi-am achiziționat o pereche de sandale din catifea.

Ce găsim în orice moment in geanta ta?

Din geanta mea nu lipsește niciodată parfumul, pudra, un balsam de buze hidradant, o pereche de căști.

 

Ce bloggers te inspiră — cine are un stil aparte și de ce?

Instragram-ul este lumea blogger-ițelor, locul unde își etalează outfiturile. Eu le urmăresc cu cea mai mare plăcere pe Hailey Baldwin, the Haute Persuit, Doina Ciobanu, surorile Gigi&Bella Hadid…

Din punctul tău de vedere, ce este cel mai frumos la o femeie?

Atitudinea este punctul forte al unei femei! Este ceea ce ii ofera acea carisma, acel je ne sais quoi… Fără o atitudine pe măsură, deși porți haine frumoase, ești doar un umeraș fără viață…

Foto: Dimitri Caceaune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *