Collective îți reînnoiește garderoba de sezon!

Așa cum am stabilit deja, sezonul rece ne încântă din punct de vedere vestimentar! Layere, nuanțe de gri și army, obiecte cool, dar călduroase în același timp, toate ne-au fost prezentate de colecția toamnă/iarnă de la Collective.

Deoarece știm că schimbarea garderobei în funcție de tendințele sezonului poate să fie destul de costisitoare, am decis să împărtășim cu tine un secret: Collective demarează o ofertă de reduceri numai bună pentru ca tu să îți completezi garderoba cu ultimele tendințe în materie de modă!

Iar pentru că atunci când vine vorba de haine și pantofi noi, femeile, putem să fim… ei bine, puțin nehotărâte, am decis să te ajutăm să economisești nu doar buget, ci și timp! Așadar, ți-am pregătit câteva propuneri de outfit-uri pentru sezonul rece. Partea cea mai bună? Găsești absolut toate acessoriile la Collective, deci nu vei pierde nici bani, nici timp alergând prin magazine!

Pentru zilele mai friguroase, în care trebuie să alergi prin oraș, ce-ai zice de o bluză călduroasă, din lână, marca Pepe Jeans, asortată cu o pereche de jeansi clasici, negri, o pereche de UGG-uri și o căciulă haioasă? Nu numai că te vei simți confortabil, dar nu vei suferi de frig și, în același timp, vei avea un outfit cool.

outif1

Dar o ținută clasică pentru birou? Și confortabilă în acelaști timp? Noi am ales un look all-black: o fustă neagră, peste genunchi, cu o cămașă alb-negru, un cardigan călduros peste și o pereche de botine semnate Steve Madden.

outfit2

Cât despre weekend-urile relaxante, dar distractive în același timp, am ales o rochie statement, de la American Vintage, o pereche de pantofi marca Clavin Klein, un palton Hugo Boss și, bineînțeles, un colier drept “lucky charm”! Și totul cu 30% reducere!

outfit3

Dar, ca să fim complet sincere… am întâmpinat și o mică dificultate în această sesiune de shopping: gențile! Atât de multe forme, atât de multe culori, atât de multe branduri din care să alegem! Ne-a fost extrem de greu să alegem o singură geantă pentru fiecare ținută, așa că am ales mai multe favorite!

genti

Acestea find spuse, nu mai ai nicio scuză atunci când vine vorba de reînnoirea garderobei! Ce mai aștepți? Ne vedem la Collective sau pe www.collectiveonline.com! Noi sigur mai găsim ceva de cumpărat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *