Collective dă tonul în moda sezonului FW2016

Hello, Cosmo girls! Croieli urban-chic reinterpretate, culori la modă, texturi comfortabile— toamna aceasta aveți la îndemână toate ingredientele pentru ca stilul să devină pentru voi… o a doua natură! Descoperiți, mai jos, tendințele vestimentare propuse în colecțiile brandurilor  disponibile in magazinele collective pentru sezonul toamnă/iarnă 2016-2017!

Nu știu voi cum sunteți, dar noi ne bucurăm foarte tare de venirea sezonului rece! Da, recunoaștem, iubim căldura și simplitatea ținutelor de vară… dar suntem extrem de încântate de versatilitatea vestimentară specifică zilelor friguroase de toamnă și, mai ales, iubim tendințele care apar odată cu acestea.

Iar hainele și accesoriile propuse de magazinele collective și www.collectiveonline.com în colecțiile sezonului rece ne-au făcut să fim și mai entuziasmate de schimbarea temperaturii.

Și ca să nu vă mai ținem în suspans, iată trei indicii pe care vi le putem oferi ca sa descoperiti noile tendinte collective FW 2016: army, cozy, stylish, layering.

Colecțiile toamnă/iarnă propuse de brandurile disponibile in magazinele collective pentru 2016 reinterpretează stilul army, de care eram deja îndrăgostite, cu materiale confortabile, numai bune pentru zilele răcoroase, la care adaugă accesorii urban-chic, tonuri stylish de gri și nuanțe tomnatice, inspirate de natură.

Și ce să îți dorești mai mult într-o zi friguroasă decât un outfit în care să te simți bine, în care să nu suferi de frig, dar în care, în același timp, să te simți încrezătoare și să întorci privirile celor din jur si chiar și celor mai temuți critici de modă?

Iar dacă încă nu te-am convins, îți mai spunem doar atât: cum ar fi să poți, ca prin magie, să obții un look care să se potrivească perfect personalitatii si stilului tau? Care să te scoată din anonimat, fără să îți strivească personalitatea? Care să te facă să te simți excelent în pielea ta, fără să te scoată prea mult din zona ta de confort? Ei bine, sezonul acesta magia se întâmplă la collective unde, indiferent de stilul tău, colecțiile Fall/Winter ți se vor potrivi perfect!

c282fin2 c371fin2 c411fin2 c513c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *