Câștigătoarele concursului ‘Style is in our nature’ au făcut shopping alături de Alina Eremia și Stephan Pelger

Luna noiembrie a fost până acum plină de surprize pentru Cosmo Girls, în special pentru cele care au participat la concursul “Style is in our nature” by Cosmopolitan și collective!

Folosind haine și accesorii din colecțiile collective pentru toamnă-iarnă 2016, participantele la concursul nostru au fost invitate să își creeze țiunta ideală, care să le reprezinte în totalitate stilul și personalitatea. 

Juriul a votat și a decis! Câștigătoarele concursului, Roxana Neacșu și Dana Tinte au fost alese drept cele mai talentate ‘fashioniste’, câștigând astfel o experiență de shopping personalizat alături de Alina Eremia și Stephan Pelger și consiliere de stil și beauty de la editorii Cosmopolitan.

În plus, fetele au avut ocazia fantastică de a-și alege o ținută completă, în valoare de 600 de Euro, oferită de collective.

Amir Doboș (fashion director Cosmopolitan) și Ana-Maria Prunariu (beauty director Cosmopolitan) au oferit sfaturi prețioase câștigătoarelor despre cum să creeze un outfit ‘street style’ și unul adecvat unui party și, apoi, le-au ajutat pe fete să își aleagă o ținută “câștigătoare”.

Alina Eremia a vorbit despre propriile alegeri vestimentare și despre importanța conturării unui stil personal, sfătuind cititoarele să investească în piese de calitate, iar Stephan Pelger a prezentat tendințele collective pentru noul sezon.

Iată cum s-au distrat fericitele câștigătoare la experiența de shopping și beauty Cosmo & collective!

#yourcosmostyle #incollective #collectiveonline #ioncampineanu2

HAIR: Dani Voicu/Yofi Hair Academy
MAKEUP: Laura Perian/Hub 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *